Jeszcze nie byłem u ortopedy, mam zamiar dopiero iść, robiłem jakiś czas temu badania do szkoły i wtedy sie o tym dowiedziałem. Na początku troche to zlekceważyłem, ale ostatnio na ten temat troche poczytałem i mam obawy czy siłownia nie zaszkodzi. Raczej to wada nabyta, nie miałem tego od urodzenia.
Wto Cze 08, 2010 6:35 pm
Kicek
Dołączenie: Nie Kwi 20, 2008 2:35 pm Posty: 1541
Kręgosłup
Ja miałem pęknięty obojczyk, nie byłem tego świadomy. Teraz mam barki na różnym poziomie. żeby się to pogłębiało to raczej nie. Ćwiczyłem dość długo i intensywnie. Bardziej martwiłbym się o nieproporcjonalny wzrost mięśnia. Mam tak od tego z klatką.
Wto Cze 08, 2010 6:41 pm
kellerman29
Dołączenie: Pon Lut 15, 2010 10:38 pm Posty: 10
Kręgosłup
No u mnie tak samo własnie, ta pierś gdzie łopatka niżej troche większa i sama pierś też niżej. W wakacje muszę sie wybrać na ćwiczenia korekcyjne
Wto Cze 08, 2010 6:56 pm
Rtz
Instruktor Kulturystyki
Dołączenie: Pon Kwi 07, 2008 9:11 am Posty: 6896
Kręgosłup
zazwyczaj przy niewielkich schorzeniach kregoslupa, trening plecow pomaga jak rowniez dobrze wykonywany chroni przed jakimis wadami ale czasem cw. rehabilitacyjne sa niezbedne
tak czy owak poszedlbym do lekarza i uslyszalbym co on powie nt temat jako iz sam tak na prawde nie wiesz co Ci jest oprocz tego ze masz jedna lopatke wyzej a druga nizej. przy okazji zapytal jak to ma sie do treningow jesli odpowie od razu ze to glupota bla bla to przeszedlbym sie do sportowego lekarza ktory ma nt temat pojecie.
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum