| Autor |
Wiadomość |
|
nvs
Dołączenie: Sob Mar 20, 2010 5:58 pm Posty: 10
|
 jak to brac ?
od nastepnego tygodnia rozpoczynam trening na silowni, dzis zamowilem nastepujace suplementy;
Kreatyna - XPAND 925g Dymatize OLIMP CARBO 4kg Reduktor - VENOM Hyperdrive 3.O Aminokwasy - BCAA XTRA 5OOG ACTIVLAB
nie wiem do konca czy to dobry wybor, jesli cos jest do wymiany to dajcie znac, towar wysylaja mi dopiero w poniedzialek..
na silownie bede chodzil 3x w tygodniu
jesli wszystko jest ok, to kiedy i w jakich ilosciach to szamac ?
|
| PiÄ… Cze 11, 2010 9:52 pm |
|
 |
|
Kicek
Dołączenie: Nie Kwi 20, 2008 2:35 pm Posty: 1541
|
 jak to brac ?
pół roku pochodź i nic nie jedz. Nie miałeś rozumiem wcześniej styczności z siłownią?
| PiÄ… Cze 11, 2010 11:12 pm |
|
 |
|
nvs
|
 jak to brac ?
mialem, ale cwiczylem tylko nogi.. teraz chce zaczac trening ogolnorozwojowy
|
| Sob Cze 12, 2010 12:39 am |
|
 |
|
Kicek
|
 jak to brac ?
Ja bym odpuścił z pół roku suple, założył dziennik chłopaki chłopaki Cie poprowadzą, doradzą. Po pół roku bym te suple wrzucił bo jedzenie ich to w sumie bezsens teraz Wiem że i tak je zjesz bo i ja tak zaczynałem i tak samo mi mówili. Teraz wiem że to był błąd  ew. carbo możesz jeść ale to shit jest straszny. sam cukier prosty. Na Twoim miejscu wywaliłbym go z listy i gainera na to miejsce kupił a już najlepiej białko.
| Sob Cze 12, 2010 6:36 am |
|
 |
|
Rtz
Instruktor Kulturystyki
Dołączenie: Pon Kwi 07, 2008 9:11 am Posty: 6896
|
 jak to brac ?
xp - znasz reakcje organizmu na takie srodki? venom - j/w? bcaa - jesli nie cwiczyles to nie widze najmniejszego sensu
carbo - nie tyle co same cukry proste ale same o wysokim ig, 40g po treningu + jakies proteiny moga byc ok, ale nie sa koniecznoscia.
_________________ ISTOTA ODŻYWIANIA // JAK NAPISAĆ SWOJĄ DIETĘ? CZYM JEST DIETA LOW CARB? CZYM SĄ SUPLEMENTY DIETY?
|
| Sob Cze 12, 2010 10:35 am |
|
 |
|
nvs
|
 jak to brac ?
to napiszcie konkretnie co zamiast tego co w 1 poscie napisalem kupic i jak zazywac..
edit; nie znam rekacji organizmu na powyzsze srodki, gdyz nie bralem wczesniej zadnych odzywek... chetnie poznam opinie kogos doswiadczonego
|
| Sob Cze 12, 2010 5:30 pm |
|
 |
|
Kicek
|
 jak to brac ?
Wszystko za mocne.
Na Twoim miejscu z tą wiedzą co mam teraz: - Nie robię zakupów chyba że kupię jakieś białko bądź gainera i też nie za dużo. - Proszę o pomoc w rozpisaniu diety. - Proszę o pomoc w rozpisaniu treningu. - Nie pakuję w siebie jeszcze chemii (później bardziej mi się to przyda pozatym im mniej tym później będzie lepiej działać)
Podsumowując: Jestem zdrowszy i jak się przyłożę do tych 2 podpunktów trening, dieta dodamy jeszcze dobrą regenerację czytaj sen to mam lepsze przyrosty niż jak mam odżywki i chujowy trening i brak diety. Kolejna rzecz mam kasę na fajne ciuchy zamiast na suple.
Wybieraj sam. Ja mogę tylko doradzić.
| Sob Cze 12, 2010 5:48 pm |
|
 |
|
nvs
|
 jak to brac ?
zrobie tak jak zasugerujecie, jestem nowicjuszem wiec nie bede sie wymadrzal..
mam tylko jedno pytanie; bialko jest chyba na mase ? nie chcialbym przybrac na wadze, tylko wyrzezbic cialo (tkanka tluszczowa->miesnie)
jesli nie bedzie to dla Ciebie wielkim klopotem prosiłbym o ulozenie diety i treningu..
aa i czy w ogole nic nie kupowac,czy jak tam bylo wczesniej wspomniane; gainer, bialko, carbo czy jak ?
|
| Sob Cze 12, 2010 6:15 pm |
|
 |
|
Kicek
|
 jak to brac ?
pw Ci posłałem.
| Sob Cze 12, 2010 7:04 pm |
|
 |
|
Rtz
Instruktor Kulturystyki
Dołączenie: Pon Kwi 07, 2008 9:11 am Posty: 6896
|
 jak to brac ?
przeczytaj wszystkie arty z mojego podpisu
ja sie zajmuje rozpisywaniem diet, planow treningowych i suplementacyjnych od podstaw ale to kosztuje na twoj staz wystarczy dobry tren i miska
wiec albo pisz pw jesli Cie to interesuje, albo napisz po swojemu diete,trening i wrzuc do oceny
_________________ ISTOTA ODŻYWIANIA // JAK NAPISAĆ SWOJĄ DIETĘ? CZYM JEST DIETA LOW CARB? CZYM SĄ SUPLEMENTY DIETY?
|
| Nie Cze 13, 2010 12:06 am |
|
|