Ćwiczę, ćwiczę, znów notuję progress siłowy a był okres, że miałem dość. Od paru dni jem dużo syfu, również w celu regeneracji, podbiciu psychiki, bo za 2-3 tyg koniec z folgowaniem. Po tym biegu, 42 cm pizze zjadłem w mig, nie najadłem się. 2h biegałem, sporo, ale mam muzę na uszach, lubię to - choć wolę jak jest słońce i las dookoła, w takich warunkach pokusiłbym się o 40 km. Niestety nikt nie chce ze mną ruszyć na Kampinowski, sam się boję, padnę w lesie i zjedzą mnie muchy hrhr. Porównałem czasy wczoraj, jak na swoją wagę i wzrost, warunki pogodowe, fakt,że biegam w mieście (światła, samochody itp) to czas jest niezły. Przyznam ,ze rozpierała mnie duma. Dziś ledwo chodzą, a za parę h siady. Dzięki za wpisy, dużo znaczy dla mnie wasze uznanie ))))))))))
Czw Lip 29, 2010 7:31 am
Ghost
Moderator
Dołączenie: Pon Kwi 07, 2008 9:50 am Posty: 2179
******** / wypiski treningowe.
a nie myslałeś o maratonie, półmaratonie, dyszce ??..... sporo tego jest organizuje w warszewie i okolicach, forme mysle ze masz dosyc dobra na takie dystanse ...
No chodzi mi po głowie maraton Zobaczę, na razie szukam kompana do takiego bardziej na serio biegania. Najchętniej z biustem
Czw Lip 29, 2010 9:02 am
Ceci
Moderator
Dołączenie: Pią Maj 09, 2008 12:29 pm Posty: 2172 Miejscowość: Imperium Pruszków
Re: ******** / wypiski treningowe.
co ja zrobiÄ™ 10 km to on 15 jak ja zrobiÄ™ 12,5 to on 20 boje siÄ™ co bedzie jak ja zrobiÄ™ np 17,5
on 40 ?!
szacunek dla Ciebie - biegajÄ…cy kulturysta o wadzÄ™ 100 kg!
nie ma drugiego takiego
co do fotek, to progres super, plecy to masz przekoksy
_________________ STOP WYŚCIGOM SZCZURÓW!
żyj szybko, umieraj młodo ? - Bez Sensu!
KurczakRyż i Kreatyna!Zrobią ze mnieSku...
Czw Lip 29, 2010 9:14 am
Rtz
Instruktor Kulturystyki
Dołączenie: Pon Kwi 07, 2008 9:11 am Posty: 6896
******** / wypiski treningowe.
Mob jak kolana? bo chyba biegasz po asfalcie?
nie masz lasu niedaleko czy cos? ale lasu, a nie parku bo biegac w warszawie to wcale niezdrowo wieksze zapotrzebowanie na tlen - wiecej pylkow, pierwiastkow sladowych itp wdychasz
Szacunek za to bieganie sie nalezy Udaje ci sie masowac uskuteczniajac takie biegi? Szamiesz BCAA? Nogi pokaz Sam bd teraz ogromna aktywnosc mial a chcialbym troche przymasowac wiec kazda rada sie przyda
_________________ ,,WyglÄ…d to tylko 1 czynnik ukazujÄ…cy naszÄ… prefekcjÄ™''
Czw Lip 29, 2010 11:50 am
jedenpies
Dołączenie: Pon Lip 20, 2009 2:24 pm Posty: 409
Re: ******** / wypiski treningowe.
Kolana nie bolą, mam wysłużone ale b. dobre buty. Mam las, ale kawał drogi do niego, biegam po takich mniejszych dróżkach. Mam ekstra stadion z piaskowym torem ale 20km na stadionie to straszna nuda.
Lechu - no nóg nie wrzucam bo to moja najlepsza partia, najbardziej rozwinięta i stanowiąca całą wagę. Jak ktoś coś o mnie mówi, to na ogół wspomina o dużych nogach. Ale mogę wrzucić jak zrobię. Czy udaje mi się masować, nie wiem, od ostatniego roku zrobiłem 10 kg a biegam cały czas. Kalorii mam sporo, im więcej biegam tym więcej sobie pozwalam. Wczoraj zjadłem 42cm pizze a dziś mam 1cm w pasie mniej (akurat miałem dziś dzień pomiarów) Treningi na siłowni też mam krótkie, co by nie robić ogromnych deficytów i nie zajechać organizmu. No i ratuje mnie masło orzechowe
1.08 Hej. Wczoraj na siłowni trening udany, dziś mocne zakwasy i trochę się bałem,że biegi mi nie wyjdą. Zrobiłem jednak 30km w 3.06h i rozpiera mnie duma http://www.endomondo.com/workouts/user/230679
Ostatnio edytowany przez jedenpies, Nie Sie 01, 2010 1:14 pm, edytowano w sumie 1 raz
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum